1001d276-1f1f-4386-a1b9-dc36decc29f1

webshop

Workhop koken

Workshop koken

Niets is zo plezant om zelf jouw eigen maaltijden klaar te maken.

Het thema mag je zelf kiezen. Voorbeelden van thema’s die aan bod kunnen komen zijn, salades, Italiaanse gerechten, groentegerechten, mocktails, desserten,…

Workshop koken

140
00
  • Ingrediënten inbegrepen
  • Individueel
  • Afgestemd op seizoenen
  • Kooksessies worden telefonisch geboekt en de datum wordt in onderling overleg afgesproken.
IMG_6023

Wat is inbegrepen in de kookworkshop?

Hoe ziet een kookworkshop eruit?

IMG_6099

Extra info aangaande de consultaties/workshops en tarieven

Administratie (opstellen van brieven, invullen van documenten, uitwerken van weekschema’s, herwerken van dagschema’s, maken van sportschema’s, zoeken van recepten, aanpassen van receptuur, literatuurstudie, opzoekwerk, …..):  € 49,00 per begonnen uur

Huisbezoeken gebeuren enkel in situaties van immobiliteit en, afhankelijk van de regio, wordt er eventueel een kilometervergoeding aangerekend.  De prijs is eveneens € 124,00 voor een eerste consult en een opvolgconsult (exclusief kilometervergoeding). Bij kilometervergoeding wordt de gangbare tarieven toegepast.

Voor bijkomende onderzoekingen (al dan niet voorgeschreven door een arts, bijvoorbeeld stoelgangonderzoek) worden de gemaakte kosten steeds door de patiënt gedragen en worden aangevraagd op zijn of haar vraag naar dit onderzoek.

Consulten/workshops kunnen enkel telefonisch geannuleerd worden. Annuleren via mail, sms of ander niet genoemde manieren, is nooit mogelijk. Dit om misverstanden uit te sluiten.

Bij het niet annuleren van het consult/workshop, 48 uur voorafgaand aan het geplande consult/workshop wordt het volledig bedrag van € 75,00 (consult)/€ 140,00 (workshop) aangerekend.

Zie ook de algemene praktijkvoorwaarden.

Klaar om te beginnen?

Online, virtuele consultaties zijn eveneens mogelijk.

X

Maak een afspraak