1001d276-1f1f-4386-a1b9-dc36decc29f1

webshop

Supplementen

Workshop supplementen

Hoe een goed voedingssupplement kiezen in functie van jouw problematiek of vraag?

Welke firma’s bieden kwaliteitsvolle producten aan?

Hoe maak ik een selectie van wat ik wil en kan innemen als supplement?

Workshop supplementen

75
00
  • Prijs per uur
  • Exclusief voedingssupplementen

Extra info aangaande de consultaties/workshops en tarieven

Administratie (opstellen van brieven, invullen van documenten, uitwerken van weekschema’s, herwerken van dagschema’s, maken van sportschema’s, zoeken van recepten, aanpassen van receptuur, literatuurstudie, opzoekwerk, …..):  € 49,00 per begonnen uur

Huisbezoeken gebeuren enkel in situaties van immobiliteit en, afhankelijk van de regio, wordt er eventueel een kilometervergoeding aangerekend.  De prijs is eveneens € 124,00 voor een eerste consult en een opvolgconsult (exclusief kilometervergoeding). Bij kilometervergoeding wordt de gangbare tarieven toegepast.

Voor bijkomende onderzoekingen (al dan niet voorgeschreven door een arts, bijvoorbeeld stoelgangonderzoek) worden de gemaakte kosten steeds door de patiënt gedragen en worden aangevraagd op zijn of haar vraag naar dit onderzoek.

Consulten/workshops kunnen enkel telefonisch geannuleerd worden. Annuleren via mail, sms of ander niet genoemde manieren, is nooit mogelijk. Dit om misverstanden uit te sluiten.

Bij het niet annuleren van het consult/workshop, 48 uur voorafgaand aan het geplande consult/workshop wordt het volledig bedrag van € 75,00 (consult)/€ 140,00 (workshop) aangerekend.

Zie ook de algemene praktijkvoorwaarden.

Klaar om te beginnen?

Online, virtuele consultaties zijn eveneens mogelijk.

X

Maak een afspraak