1001d276-1f1f-4386-a1b9-dc36decc29f1

Werkwijze

Werkwijze

Mijn Stappenplan

Hier is mijn stappenplan in een notendop. Het is een beschrijving van hoe ik de consulten aanpak, het is nooit een algemene werkwijze, daar de behandelingen steeds individueel zijn, gericht naar de problematiek. Check ook mijn motivatiekaart na mijn stappenplan.

Het verstrekken van de adviezen gebeurt online of in de praktijk.

Onlinesessies gebeuren enkel bij voorbetaling van het verschuldigde bedrag. Wanneer het verschuldigde bedrag op de rekening is gestort, zal een sessie telefonisch vastgelegd worden in onderling overleg.

Consultaties in de praktijk worden, cash of via payconiq, vergoed.

Het honorarium van de adviezen, omvat zowel de directe tijd met jou (in de praktijk, online) als de indirecte tijd: acties die plaatsvinden in jouw afwezigheid (het opstellen van dagschema’s, weekplanning, het beantwoorden van jouw mails, enz…… .)

Huisbezoeken gebeuren enkel in situaties van immobiliteit en een kilometervergoeding kan aangerekend worden volgens de wettelijke richtlijnen.

Voor bijkomende onderzoekingen (al dan niet voorgeschreven door een arts, bijvoorbeeld stoelgangonderzoek, labo-onderzoek,…..) worden de gemaakte kosten steeds door de patiënt gedragen en worden deze aangevraagd op zijn of haar vraag naar dit onderzoek.

Consulten kunnen enkel telefonisch geannuleerd worden. Dit om misverstanden te voorkomen.

Bij het niet telefonisch annuleren van het consult 48 uur voorafgaand aan het geplande consult wordt het volledig consult aangerekend. Zie ook de algemene praktijkvoorwaarden.

De Consultaties

IMG_5632

Eerste consult

Tijdens uw eerste consult stellen we een uitgebreid medisch dossier op. We nemen een gedetailleerde anamnese van uw huidig eetpatroon, uw levensstijl, uw gezondheidsgeschiedenis en uw persoonlijke gezondheidsdoelen.

Als u wilt afvallen, kunnen we ook uw lichaamssamenstelling meten om een basislijn vast te stellen voor uw voortgang. Een surplus wordt hiervoor aangerekend

Tweede consult

Op basis van de informatie die we tijdens het eerste consult hebben verzameld, stellen we een persoonlijk dagschema op.

We bespreken dit schema in detail met u, leggen uit waarom we deze aanpak kiezen, en hoe het u zal helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken.

We zullen ook eventuele vragen beantwoorden die u heeft en eventuele aanpassingen maken op basis van uw feedback.

IMG_6105
IMG_6099

Derde en vierde consult

Tijdens deze consulten helpen we u een weekplanning op te stellen. 
We zullen verschillende recepten voorstellen die passen bij uw persoonlijke voedingsplan en uw smaakvoorkeuren.

We zullen ook praktische tips en adviezen geven over hoe u deze recepten kunt bereiden en integreren in uw dagelijkse routine.

NOTA: afhankelijk van welk medisch probleem jij heeft, kan het verloop van de consultaties afwijken van wat hierboven beschreven staat.

Mijn Motivatiekaart

Een doel bereiken is niet altijd even gemakkelijk en de weg ernaartoe ook niet.

Om jou te stimuleren en te motiveren, kan je tegen een voordeeltarief een motivatiekaart bij mij bekomen. Deze motivatiekaart is geschikt voor 5 vervolgconsulten (startmoment vanaf het vierde consult) en is 3 maanden geldig.

Op deze manier stimuleer ik jou consequent het voor jouw opgestelde plan te laten volgen.

Klaar om te beginnen?

De periode tussen het 1ste, 2de, 3de en 4de consult zit max. 10 dagen. De tijd tussen het 4de , 5de consult en de daarop volgende consulten worden in onderling overleg besproken.

De begeleiding zal blijven tot het beoogde doel is beriekt!

Online, virtuele consultaties zijn eveneens mogelijk.

X

Maak een afspraak